25 Mart 2013 Pazartesi

Canlı İddaa Sonuçları




Fenerbahçe için tutmak için temel eğitim, ilk İddaa Sonuçları günden itibaren, oyunun kralın dönüşü takımı kaldırdı sonra kadar büyük, emeklilik gibi okumak değil birçok açıdan eleştirilmiştir.

Hatta takım Fenerbahçe taraftarı teşvik üç şeritler ile İddaa Sonuçları Bazı memnun değil. Ligde ikincilik ödülü, Şampiyonlar Ligi, çeyrek, Türkiye Kupası yarı kupayla üç sarı ve tamamlanma donanması sezon yüksek olasılık yola devam ... Ancak, o Teknik Direktörü Aykut Kocaman eleştirildi ... Ancak, istatistikler Avrupa zirvesinde hedef öğretmenleri teknik adamlar rakip olduğunu gösteriyor ... Oscar Wilde, "Bir kişi veya bir ulusun ilerleme yolunda Memnunniyetsizlik ilk adımı," diyor. Biz kitap büyük bir basın toplantısı ile iyi olmak için biliyorum, bir kural olarak, ekibi iyi memnuniyetsizliği vücut dili ifade edileceğini söyledi. Ben iyi Fenerbahçe'sinin haberdar ediyorum çünkü. İddaa Sonuçları İstatistikler yolda olduğunu Kocaman'ın göstermeye devam etmektedir.

RAKAMLAR "doğru yolu," diyor

BIG, 100. çıkış başından itibaren ligde Antalyaspor takımı. "Dahlia", o kalan maçları, yakalanan 63 kazanç yüzde 63 galibiyet oranı alır.
Kocaman'ın bu rakam büyük bir anlaşma yapmaz tuttu, ama bir büyük iş yaptı, belki konuşan Avrupa'nın en iyi 10 isim adında özerk teknik adam, Aykut Kocaman'ın doğar.
Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi kazandı, eski spor yeni İspanyol çalıştırıcı Vicente del Bosque 58.3 oranında kazandı.

ÇİFT SİR'Ü bıraktı

Ve daha fazlası ... Fenerbahçe ve yüzde 57,7 oranında servis Türk milli takımı Guus Hiddink,. Chelsea patronu Rafael Benitez 54,3 'dir. Lippi, Trapattoni ve Fabio Capello, öğretmenlerin İtalyan futbol ağır yüzde 50 gidin.
Sir Alex Ferguson bile yüzde 57,5. 70 teknik direktörü İddaa Sonuçları Pep Guardiola eşsizdir. Bu bağlamda, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'si son 3 yıldır büyük bir iş yok. Sir Alex Ferguson, göğüs kime ait çoğunluğu, ama Ebbe Skovdahl'a «İstatistik, mini etek gibi. Ama bu gerçek "sözcükleri Aykut Kocaman'ın beğenmeyebilirsiniz hareketi ne aramak için bir sürü görünmüyor. Ancak, eski yol ya da diğer takım sunumunda en golcü kazanmak olduğunu ... Bu üç şeritli gösterir, her seçin.

Büyük başarı Aykut?

Erman Toroğlu: Diyelim ülke
Mali durum, oyuncular, rakiplerini ve ligin Enstrüman ... İddaa Sonuçları Sahip oldukları tüm gerçekten çok önemlidir. 45 Takım dünya sıralaması öğretmenlerin farklı bir liste, ülke sayısı. Bu görülebilir olmalı.

Altan Tanrıkulu: abartma
Yüzdesi yansıması zaferi bu sezon gerek. İddaa Sonuçları Daum, üç sezon antrenörlüğünü iki şampiyonluğu var, son maçında birini kaybetti. Kocaman'ın başarılı ligde performans, ama abartılı değil.

Erkan SAAT: veri başarıyla
Sonuçta artık dünyada kulüplerde çok iyi istatistikler bakıyor. 2-3 gün Fenerbahçe oynadı Takımlar. Başarılı bir veri merkezi.

Hiç yorum yok: