29 Mart 2013 Cuma

Olimpiyat Salonları ve CANLI MAÇ SONUÇLARI


2020 Londra Olimpiyatları'nda en güçlü aday olarak gösterilen, Olimpiyat kimlik tamamen farklı bir alana alacaktır. İstanbul Olimpiyat dört Olimpiyat Köyü için hazırlık 20 milyar dolar yatırım yapmaya hazır CANLI MAÇ SONUÇLARI olduğunu hem de 34 olarak oluşturulur. Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'un 2013 yılı nihai kararı 7 Eylül'de olacak için haftanın sonunda kontrol edilecektir. İstanbul'da yapılacak spor tesisleri, yatırım gibi, Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapma hakkını kazanmak için ...

Olimpiyat City Area - 2 set, bir merkez alanı, 14 bitki
İstanbul Olimpiyat Parkı havuz (Atatürk Olimpiyat Stadı, CANLI MAÇ SONUÇLARI 11 spor tesisleri de dahil olmak üzere Ulusal Arena, Olimpiyat Eğitim Merkezi Salonu'nda 1-4, Olimpik Tenis Merkezi, Olimpiyat Hokeyi Merkezi, Olimpik Su Sporları Merkezi, Olimpiyat Stadyumu, atlama, Olimpiyat Stadyumu, su topu, ) Köy ve Olimpiyat ve Paralimpik Köyü, Medya Köyü, Uluslararası Yayın Merkezi (NIC), ana basın merkezi (ABM) ve teknik direktörü köy vardır.


Olimpiyat İstanbul Küme gelişimi, coğrafi merkezi, yeni bir hızlı büyüyen CANLI MAÇ SONUÇLARI batı koridoru genişletme oluşacaktır. Gerekli altyapı da dahil olmak üzere bölgede bu küme, spor ve eğlence tesisleri, konut, ticari ve ofis binaları, çevre yeni parklar ve yeşil alanlar yaratıyor devlet geliştirerek bölgeye kaydeder. Bu set, oyunlar için bir arka plan sağlamak için tasarlanmış dinamik ve hareketli. Spor tesisleri, gerçek anlamda Londra'da izleyiciler için Olimpiyat Parkı District Fonu, CANLI MAÇ SONUÇLARI önemli bir merkez olarak da görsel ve kasıtlı konumlandırılmış. Küme mimarisi ve peyzaj yanı sıra, olayın heyecanı Türkiye'nin kültürel ve sanatsal güzelliklerini yansıtacak şekilde düzenlenmiştir. Alanı, bitki ve vadi doğal görünümleri arasındaki sürekliliği oluşturmak için arkasında alanının doğu kenarı dolaşım İzleyici, özellikle kitle için dizayn edilmiştir. CANLI MAÇ SONUÇLARI Oyunları için spor tesisleri bir sürü de rekabet ve eğitim için kullanılabilir sonra. Bu, birçok spor tesisleri, konut, alışveriş merkezleri ve alışveriş merkezleri inşa edilecek için master planı ektir. Bu sitede kentsel alanda Oyunları'ndan sonra Londra Olimpiyat Parkı heline mirasını gelecek.


Esenler ayarla
Esenler için ayarlayın, üç yeni spor tesisleri CANLI MAÇ SONUÇLARI (basketbol Olimpiyat Merkezi, Esenler Golf Kulübü, Ulusal Binicilik Merkezi) 'dir. Bu özellikler şehir ve bölgede yaşayan kentsel nüfus askeri akademi bitişik onuruna Olimpiyat Oyunları yanında bulunan bir miras kalır. Engebeli bölgenin arazi mevcuttur; Esenler Golf Kulübü ve Ulusal Binicilik Merkezi, tasarım entegre edilecektir. Buna ek olarak, "yeşil ışık" küme ve alanın daha da geliştirilmesi istekli peyzaj yeni elemanları ortaya konulmaya devam etmek olduğunu. Bölgedeki tüm bu insanlar mirasının önemli bir sürüm yararlanacaktır.

Kıyı alanları - 2 set, bir fabrika alanı, 7 spor tesisleri
Kıyı bölgesi, Marmara Denizi kıyısında yer almakta ve CANLI MAÇ SONUÇLARI birçok tarihi yerleri ev sahipliği yapmaktadır. Bu alan şu anda büyük bir yeniden inşa ve restorasyon geçiyor. İmparatorluğu, İstanbul'un eski şehir surları ve bu Old City Golden Gate, törensel girişi gibi tarihi mekanlara günlerinden beri, bu alanda büyük bir kısmı yer almaktadır. Olimpik plan, CANLI MAÇ SONUÇLARI bu bölge iyileşme mevcut program uyarınca hazırlanmıştır. Bu plan geçici bir spor tesisleri kamusal alanlarda ve park oluşturulması üzerinde durulacaktır destekleyecektir. Mevcut yeraltı şehir, ana damar ve her biri birbirine bağlanır.

Tarihi Yarımada küme
Tarihi yarımada üç spor tesisi (Golden Gate Park, Golden Gate Marina ve Abdi İpekçi Arena), etkinlik alanı ve izleyici yükseltilmiş bir alan vardır ayarlayın. Bu, seyircinin bir manzaraya sahiptir, ve nasıl bu alanda yarışmalar izleme sağlamak için en iyi yoldur. Kapılar etrafında Altın 100 hektarlık alanı ve mevcut kurtarma programı CANLI MAÇ SONUÇLARI kurulan desteklemek için tasarlanmıştır. Tüm bu değer alanı tanıklık. Hentbol ve Golbol Abdi İpekçi Arena için önerilen eski şehir duvarlarının yanında yer almaktadır. Böylece, izleyici ve yayıncılar hem de müthiş bir arka plan. Zengin tarihi ile dünya çapında açık hava yarışları yapıldı eski şehir duvara denizle buluştuğu, İstanbul'un modern bir spor olayı heyecan verici bir karışımını sunacak olduğunu.

Ataköy ayarla
Otel, tarihi yarımada ile ilgili kıyı parkının Ataköy kümede bulunan cazip bir kıyı bölgesinde yer almaktadır, Ataköy Alan Fonu (üç tesisleri - Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy atletizm arenası ve Olimpiyat Veledrom) ve Ataköy Marina oluşur. CANLI MAÇ SONUÇLARI Mevcut Sinan Erdem Spor Salonu ve Ataköy atletizm arenada Olimpiyat Veledrom'a yeni yapıya bağlı ev sahipliği yapacak. Böylece, bu tür spor tesisi alanında heyecan verici bir vizyon sunacak kentsel miras, gibi eğlence ve ticari olanakları bir arada tamamlanacaktır.

Boğaziçi alanı - 2 set, bir fabrika alanı, 8 spor tesisleri, tören bitki
Avrupa ve Asya CANLI MAÇ SONUÇLARI yakalarında ile eşzamanlı yürütülecek faaliyetler yararlanarak, Boğaz, büyük olaylar ve kamuya açık etkinlikler Boğazı tarihsel yarımadanın kalbinde yer almaktadır. Ayrıca, İstanbul şehrinde tarihi eserlerin kıyı restorasyonu ve korunması, bu konudaki güncel araştırmalar, Olimpiyat projeye tavsiye ivme kazanıyor teşekkürler. CANLI MAÇ SONUÇLARI Mevcut yol ağı, 2013 ve Avrasya Tüneli Projesi Marmaray Tünel projesi 2016 yılında faaliyete gelişecektir.

Liman Küme
Set liman tesisleri (Boğaziçi stadyum kürek merkezi Boğaz, Boğaz Plaj Voleybolu Merkezi, Voleybol Milli Merkezi ve okçuluk parkı gibi Boğaz'ın beş spor tesisleri) bir liman ilçesidir, Şükrü Saracoğlu Stadı ve rekonstrüksiyon Haydarpaşa iskelesi bulunmaktadır. Bu durumda Liman küme kıyısında halka açık alanlarda geniş bir yelpazede sunuyor. CANLI MAÇ SONUÇLARI İmar Haydarpaşa liman Boğaz'ın merkezi haline gelecektir. Bu proje İstanbul'un Olimpiyat Oyunları ile daha da artmasını en önemli kentsel projelerinden biridir. Liman faaliyetleri zaten yavaş yavaş taşınmaya başlamıştır. Tesis tasarım alanı, dikkate alan Haliç çevresinde olduğu gerçeğini alarak. Ortasaha Boğaziçi'nde Stadyumu, kavram iki kıtanın kesiştiği temsil eder.

Taksim Seti
Set Taksim, iki spor tesisi (İnönü Stadı ve Savaş Açık Hava Tiyatrosu) oluşur. Boğaz manzaralı sarayın önünde ve bulunan nefes kesici manzaraya sahip mevcut İnönü Stadı. Dış mekan için mevcut amfitiyatro daha savaş CANLI MAÇ SONUÇLARI Açık hava tiyatrosu gibi kentsel miras gibi kullanmak bu nedenle, daha kolay, yeni bir çatı örtülü ve. Tüm bu özellikleri ile, stadyum ışıkları bir spor kompleksi haline gelmesi için gerekli ağırlık kaldırma rekabet sahnesinde kapsama için idealdir. Taksim bölgesi birçok beş yıldızlı otel, ev sahipliği yapmaktadır. Bütçe oteller de birçok oyun küme gerçekleşecek olan Boğaz ve Marmara Denizi büyük bir görünümü olduğunu vardır.

Orman alanı - 1 Küme, 1 tesis alanı, 4 spor tesisleri
Belgrad Ormanı kentin CANLI MAÇ SONUÇLARI kuzey kesiminde yer almaktadır, büyük bir ıslah programı yeşil alanlar İstanbullular'ın yeniden uygulanabilir çekmektir. Bölgede güçlü bağları metro var, yol altyapısı, araçlar genişletilmiş ve geliştirilmiş olacak.

Belgrad Ormanı ayarlayın
Bu küme, Belgrad Ormanı Fonu alanı (Belgrad Ormanı Parkuru, üç Olimpiyat Stadı ve düz çekim su sporları için Ulusal Merkezi) ve Türk Telekom Arena oluşur. Şehirde doğal bir vaha ağaçlık tepeler ve kümeler Belgrad ormanları ile çevrili. CANLI MAÇ SONUÇLARI Bu tesis alanında spor tesisleri sunmaktadır, kentin mirası sonra oyunlar ve oyunların en etkin kullanımına açık hava etkinlikleri için izin vermek için tasarlanmıştır. Zaten mevcut planlarını hızlandırmak için anında geliştirilmiş çevre projeleri sayesinde, oyun başladı alanlarda Önerilen Oyunları spor tesisleri.

Bağımsız spor tesisleri - 4 ürün
Bu dört spor tesisleri spor bölgede tesisleri yanı sıra, dört bağımsız.
- Batı Anadolu Ataşehir Arena Ülker Spor kalbinde yer alan voleybol ve dünya standartlarında spor tesisleri sunmaktadır.
- Ankara, İstanbul ve Bursa şehirleri CANLI MAÇ SONUÇLARI (Yeni Ankara Stadyumu, Yeni Antalya Stadyumu ve Bursa'da yeni stadyum), Bölgesel futbol turnuvası organize edilecektir. Türkiye, futbol her şekilde dünya standartlarında bir stadyum sunmak için dünyanın önde gelen ülkelerinden biridir.

Hiç yorum yok: